Η ομάδα μας μετά από 3 χρόνια, διοργανώνει φέτος τον Οκτώβριο, στο Θολοποτάμι και συγκεκριμένα στο κατασκηνωτικό χώρο «Σκλαβια», τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας “Chios Enduro MTB” στα ιδία αλλά αναβαθμισμένα μονοπάτια που είχε φιλοξενηθεί το Enduro Greek Series (EGS) το 2021.

  Το Chios Enduro MTB είναι ένας αγώνας βουνού που θα έχει διάρκεια τρεις ημέρες και συγκεκριμένα την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 θα γίνουν τα δοκιμαστικά περάσματα στις 4 ειδικές διαδρομές και την Κυριακή 29 θα γίνει ο αγώνας.

  Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Θολοποταμι, σε τέσσερις πανέμορφες και απαιτητικές ειδικές διαδρομές που έχουν φτιαχτεί από ποδηλάτες για ποδηλάτες.

  Ας τις δούμε πιο αναλυτικά !!!

Το ταξίδι μας ξεκινά από τον οικισμό Σκλαβιά για να περάσει από τα πλακόστρωτα σοκάκια του χωριού Θολοποτάμι και να καταλήξει στην κορυφή του βουνού (Πρ.Ηλιας) όπου η θέα θα σας αφήσει άφωνους. Τo πρώτο μονοπάτι “Nomad” ( 1,8ΚΜ) σας υπόσχεται φουλ δοσεις αδρεναλίνης που θα σας ετοιμάσει για αυτά που έρχονται. Παρακάτω ξεκινάει η δεύτερη ειδική “Lizard” (2ΚΜ) και τελειώνει χαμηλά λίγο έξω από το1ν χώρο εκκίνησης. Έπειτα από μια σύντομη περιπλάνηση στο δάσος συναντάμε την τρίτη ειδική διαδρομή που ακούει στο όνομα ”Slave”(1,4ΚΜ) γιατι όποιος περνά μένει αιχμάλωτος στην ομορφιά του. Για το τέλος σας αφήσαμε το μικρό αλλά σούπερ διασκεδαστικό ”Iglou” (1,5ΚΜ) όπου σίγουρα θα σας ταξιδέψει με το παιχνιδιάρικο στιλ του.

Οι φίλοι μας με τα E-Bike θα πρέπει να κάνουν το “Slave” και ανηφορικά έτσι για να το χορτάσουν!!!

Παράλληλα το Σάββατο 28 Οκτωβριου θα γίνει και το Chios Vertical Run, ο πρώτος αγώνας κάθετης ανάβασης για τους λάτρεις του τρεξίματος..

Τεχνικός σύμβουλος του αγώνα ‘Lesvos Ride’’

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ CHIOS ENDURO MTB  

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/10/23

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ  ΠΕΡΙΟΧΗΣ.(10:00 ΕΩΣ 17:00)

Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡ.ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΟΛΟΠΟΤΑΜΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η 1η ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/10/23

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ  ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ( 09:00 ΕΩΣ 15:00 )

ΥΠΗΡΕΣΙΑ LIFT : ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΕΩΣ ΠΡ. ΗΛΙΑ 10:30 ΕΩΣ 14:00 ΚΟΣΤΟΣ 2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΤΙ

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (16:00) ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ‘’ΣΚΛΑΒΙΑ’’.

ΜΕ ΚΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/10/23

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ    ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ¨ΣΚΛΑΒΙΑ¨ ΑΠΟ 8:30 ΕΩΣ 9:30 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΣΙΠ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ  ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

 ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ‘’ ΣΚΛΑΒΙΑ’’  ………………….13:30