ΜΑΣΤΙΧΑΘΛΟΝ/MASTICHATHLON

Προσοχή, για να λάβετε μέρος στον αγώνα Aquathlon ή Triathlon (solo & relay)  θα πρέπει να έχετε ενημερωμένο δελτίο αθλητή Τ.Ο.Ε ή Day Pass από την Τ.Ο.Ε.  (Το Day Pass εκδιδεται και απο εμας).

Για 5η συνεχόμενη χρονιά το σωματείο μας «ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΧΙΟΥ» θα διοργανώσει τον μοναδικό τριαθλητικό αγώνα στο Βορειοανατολικό Αιγαίο με το γνωστό πλέον πανελλαδικά brandname ΜΑΣΤΙΧΑΘΛΟΝ στις 22-23 Ιουνίου 2024 στην πλατεία του Αφανή ναύτη. Παράλληλα με τον τριαθλητικό αγώνα μας, θα γίνουν  δρομικοί αγώνες για ενήλικες και παιδιά.

Σκοπός του αγώνα είναι η ανάπτυξη του αθλήματος αλλα και του αθλητικού τουρισμού στο νησί μας αφού είναι γνωστό πως ο αγώνας μας φιλοξενεί συμμετοχές από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και οργανωμένες ομάδες.

Οι συμμέτοχες για το 2024 αναμένονται να ξεπεράσουν τις 400 και τις δυο μέρες του αγώνα και έχουμε ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων αθλητών του είδους.
Να τονιστεί ότι ο αγώνας θα είναι ανοιχτός για όλους και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξάρτητα εάν κατέχουν αθλητική ιδιότητα .

Σας περιμενουμε ολους!!!!!!

Πληροφορίες Αγώνων